Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов обяви пред Държавната

...
Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов обяви пред Държавната
Коментари Харесай

Лидерът на комунистите в Русия: Време е за пълна мобилизация

Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов разгласи пред Държавната дума във вторник, 13 септември, че би трябвало да се предприеме цялостна готовност. 

" По какво специфичната военна интервенция се разграничава от войната? Можете да спрете военна интервенция когато и да е.

Война, която не можеш да спреш, приключва с победа или проваляне. Карам ви да мислите, че се води война и ние нямаме право да я загубим.

Не се паникьосвайте в този момент. Имаме потребност от цялостна готовност на страната, имаме потребност от напълно разнообразни закони ", разгласи Зюганов.

Ден по-рано Михаил Матвеев, различен комунистически народен представител, предложи губернаторите и депутатите да заминат като доброволци на фронта. Губернаторът на Хабаровския край Михаил Дегтярьов от своя страна съобщи преди дни, че би заминал за Украйна като доброволец, само че не можел, защото нямал право да напуща виновния си пост.

След това жителите на района стартираха петиция с предложение " да помогнем на губернатора да сбъдне фантазията си да отиде да се бие в Донбас ", подписана от няколко десетки хиляди души.

Междувременно в Русия не престават всеобщо да завеждат наказателни каузи по поради " дискредитация "  на съветската войска.

На 8 юли в Москва градският секретар Алексей Горинов от Красноселския регион беше наказан на седем години колония с общ режим въз основа на публикация с " подправени вести ". Според съда политикът направил редица изказвания " с данни за Въоръжените сили на Руската федерация, които не дават отговор на действителността ".

По-специално Горинов определил " специфичната военна интервенция "  в Украйна за " война " и обвинил съветската войска за гибелта на украински деца.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР